ANTALYA / İBRADI - Mustafa Nazmi Demiröz İlkokulu

Mustafa Nazmi Demiröz İlkokulu

Adres
ORMANA MAH. MUSTAFA NAZMİ DEMİRÖZ CAD. ORMANA MUSTAFA NAZMI DEMIRÖZ ILKOKULU BLOK NO: 2 İBRADI / ANTALYA
Vizyon
Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye´nin önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak.
Misyon
Atatürk´çü düşüncenin ışığı altında; kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek.
BAŞLAMA : 08:40 BİTİŞ : 14:30
Ulaşım
Okulumuz ilçe merkezine 3 km il merkezine 175 km uzaklıktadır. İlçe merkezine gidiş geliş servisler ile ulaşım sağlanmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık